Specjalne menu na 11, 12 i 13 listopada
W długi weekend zapraszamy do naszej restauracji na wyjątkowe menu, w którym królować będzie gęsina!
Na najbliższy weekend nasz Szef Kuchni zaprojektował przepyszne, tradycyjne dania w zaskakującym wydaniu. Jesteśmy pewni, że Was zachwycą! 11 listopada nie może oczywiście zabraknąć smaku Rogala Świętomarcińskiego - u nas w wyjątkowej wersji pysznego sernika na biszkopcie z białym makiem. Dania możecie spróbować pojedynczo lub jako set menu. Zapraszamy serdecznie!
MENU
Przystawka 44 zł
Rillettes z gęsi, śliwka węgierka z czerwonym winem,
panierowana wątróbka, prażona cebula, piklowane kurki
Pieczywo, masło
Danie główne 89 zł
Filet z gęsi, kulebiak z konfitowanym udkiem,
sernik z foie gras, marynowana dynia, burak, beza z topinamburu, sos z pigwówką
Deser 26 zł
Sernik świętomarciński, biszkopt z białym makiem, sorbet pomarańczowy,
czekoladowe rocher z prażonymi orzechami
Cena set menu: 149 zł


