Specjalne menu na 11, 12 i 13 listopada

Podziel się

W długi weekend zapraszamy do naszej restauracji na wyjątkowe menu, w którym królować będzie gęsina!

Na najbliższy weekend nasz Szef Kuchni zaprojektował przepyszne, tradycyjne dania w zaskakującym wydaniu. Jesteśmy pewni, że Was zachwycą! 11 listopada nie może oczywiście zabraknąć smaku Rogala Świętomarcińskiego - u nas w wyjątkowej wersji pysznego sernika na biszkopcie z białym makiem. Dania możecie spróbować pojedynczo lub jako set menu. Zapraszamy serdecznie!

 

MENU

 

Przystawka 44 zł

Rillettes z gęsi, śliwka węgierka z czerwonym winem,
panierowana wątróbka, prażona cebula, piklowane kurki
Pieczywo, masło

 

Danie główne 89 zł

Filet z gęsi, kulebiak z konfitowanym udkiem,
sernik z foie gras, marynowana dynia, burak, beza z topinamburu, sos z pigwówką

 

Deser 26 zł 

Sernik świętomarciński, biszkopt z białym makiem, sorbet pomarańczowy,
czekoladowe rocher z prażonymi orzechami

 

Cena set menu: 149 zł

 

Dania możecie spróbować pojedynczo lub jako set menu. Zapraszamy serdecznie!
Godziny otwarcia:
Piątek 11.11 👉 13:00 - 16:00
Sobota 12.11 👉 13:00 - 20:00
Niedziela 13.11 👉 13:00 - 20:00
📞 Rezerwacje: 600 010 095 lub 602 519 000