Poznaj nasze menu na Restaurant Week!
Festiwal najlepszych restauracji rusza już 23.03 i potrwa do 10.04.
Dzięki głosom naszych Gości, poprzednia edycja Restaurant Week przyniosła nam aż 4 nagrody regionalne (Poznań):
I miejsce, Najlepsze Danie Główne, Najlepszy Deser i Najlepsza Obsługa.
Nie spoczywamy jednak na laurach!
Na wiosenną edycję Festiwalu, nasz Szef Kuchni Tomasz Zdrenka przygotował nieszablonowe menu, którego ważnym elementem jest comfort food – dania budzące dobre wspomnienia, kojarzące się z beztroską.
Znajdziecie w nim znajome smaki z zaskakującymi dodatkami.
Menu A (wege)
Przystawka
Ramen, panierowany boczniak, marynowane tofu,
pak choi, grzyby shiitake, jajko nitamago, kiełki fasoli mung, dymka
Danie główne
Gołąbek, kasza perłowa z pieczonymi warzywami, chrust ziemniaczany,
warzywa w tempurze, demi glace warzywny, jarmuż, Baba ghanoush
Deser
Miodownik, lody z rokitnika, orzechy, czarna porzeczka, wata cukrowa
Menu B (standard)
Przystawka
Filet z makreli, smażona wątróbka z dorsza, puree pomidorowe, prażynki ryżowe
Danie główne
De volaille z perliczki, gratin z włoskiej kapusty confit,
ziemniaki z boczkiem i cebulą, ketchup z kiszonych ogórków, prażone nasiona
Deser
Jabłecznik, crunch migdałowy z cynamonem, lody waniliowe, chipsy z pieczonego jabłka
Zarezerwujcie już teraz najlepsze stoliki!
3-daniowe menu za jedyne 59 zł + koktajl Martini Fiero & Kinley Tonic (18+) gratis.