Poznaj nasze menu na Restaurant Week!

Podziel się

Festiwal najlepszych restauracji rusza już 23.03 i potrwa do 10.04.

Dzięki głosom naszych Gości, poprzednia edycja Restaurant Week przyniosła nam aż 4 nagrody regionalne (Poznań):

I miejsce, Najlepsze Danie Główne, Najlepszy Deser i Najlepsza Obsługa.

Nie spoczywamy jednak na laurach!

Na wiosenną edycję Festiwalu, nasz Szef Kuchni Tomasz Zdrenka przygotował nieszablonowe menu, którego ważnym elementem jest comfort food – dania budzące dobre wspomnienia, kojarzące się z beztroską.
Znajdziecie w nim znajome smaki z zaskakującymi dodatkami.

 

Menu A (wege)

Przystawka
Ramen, panierowany boczniak, marynowane tofu,
pak choi, grzyby shiitake, jajko nitamago, kiełki fasoli mung, dymka

Danie główne
Gołąbek, kasza perłowa z pieczonymi warzywami, chrust ziemniaczany,
warzywa w tempurze, demi glace warzywny, jarmuż, Baba ghanoush

Deser
Miodownik, lody z rokitnika, orzechy, czarna porzeczka, wata cukrowa

 

Menu B (standard)

Przystawka
Filet z makreli, smażona wątróbka z dorsza, puree pomidorowe, prażynki ryżowe

Danie główne
De volaille z perliczki, gratin z włoskiej kapusty confit,
ziemniaki z boczkiem i cebulą, ketchup z kiszonych ogórków, prażone nasiona

Deser
Jabłecznik, crunch migdałowy z cynamonem, lody waniliowe, chipsy z pieczonego jabłka

 

Zarezerwujcie już teraz najlepsze stoliki!


3-daniowe menu za jedyne 59 zł + koktajl Martini Fiero & Kinley Tonic (18+) gratis.

ZAPRASZAMY!