Zapraszamy na "Colors of Jazz"!
Jazzowy Piątek pełen niesamowitych kolorów na talerzach i fantastycznych dźwięków jazzowych standardów
"Colors of Jazz" to wyjątkowe wydarzenie, które zadowoli wszystkie Wasze zmysły.
Nasz fantastyczny zespół kucharzy przygotuje dla Was specjalną 3-daniową kolację degustacyjną, która zachwyci nie tylko podniebienia, ale także Wasze oczy. Będziecie mieli okazję spróbować dań pełnych kolorów i smaków – każde z nich będzie niezwykłym doznaniem kulinarnym.
W trakcie kolacji czas umili Wam koncert jazzowy, podczas którego zabrzmią utwory takich mistrzów jak Miles Davis, Herbie Hancock, Wayne Shorter i wielu innych.
Najbardziej znane standardy muzyki jazzowej wykonają: Jan Adamczewski (saksofon ), Katarzyna Stroińska-Sierant (fortepian, aranżacje), Piotr Wiśniewski (kontrabas) oraz Sławek Tokłowicz (perkusja, instrumenty perkusyjne)
MENU:
Przystawka zimna:
Pescaccio z dorsza, tuńczyka i łososia, serek philadelphia, kawior, majonez limonkowy, pikle, mikro zioła
Danie główne:
Ravioli z jagnięciną i miętą, puree z pieczonej papryki, szparagi, żółty burak, sos jagnięcy
Danie główne WEGE:
Otwarta Lasagne, pak choi, cukinia, papryka, brokuł, pomidory, sos beszamelowy, piana z parmezanu
Deser:
Mus cytrynowy, compote jagodowe, żelka poziomkowa, biszkopt szpinakowy
Oderwijcie się na chwilę od codzienności i spędźcie w naszej restauracji wyjątkowy, wiosenny wieczór przed majówką