Podziel się
Jesień powitamy podczas festiwalu smaku, który startuje 8 września. Sprawdź nasze menu i zarezerwuj stolik!
Przystawka: Krem z pomidorów, pierożki won-ton z mozzarellą di Bufala, grzyby mun, imbir, limonka, sezam
Danie główne: Ravioli z dynią i serem ricotta, emulsja winno-maślana, boczniaki, piklowana dynia, jarmuż, parmezan
Deser: Tartoletka ze śliwkami, kruszonka cynamonowa, lody z tonką, gorzka czekolada
Przystawka: Śledź bałtycki, sałatka ziemniaczana, cebula, pomidor, oliwa porowa, tapioka + pieczywo, masło
Danie główne: Kurczak kukurydziany, risotto z selera, krokiet z grzybami, burak, kapusta włoska, sos z pigwą
Deser: Sernik z mirabelki, biała czekolada, prażynki
Zapisz się do naszego newslettera
aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zobacz: Polityka prywatności oraz cookies