Gęsina na świętego Marcina!
Zapraszamy 11 i 12 listopada na wyjątkowe menu!
Jak co roku w listopadzie zapraszamy Was na specjalne menu z gęsiną w roli głównej!
Przystawka zimna
Galart z gęsiną, sałatka ziemniaczana z ogórkiem, piklowana dynia, majonez cytrynowy
42 zł (150g)
Karmelizowana dynia, mus z koziego sera, chutney z pigwy, chipsy warzywne, mikro zioła (WEGE)
39 zł (150 g)
Danie główne
Kulebiak z confitowanym udkiem gęsi, kartacz z wątróbką gęsią, risotto z buraka, sos demi-glace z wiśniówką
79 zł (350g)
Ravioli z ricottą i pieczonymi ziemniakami, świeża trufla, suszony pomidor cherry, chrust ziemniaczany, emulsja winno-maślana (WEGE)
65 zł (330 g)
Deser
Sernik z białym makiem, konfitura z czarnej porzeczki, czekolada
24 zł
Pysznych, tradycyjnych dań w nowoczesnym wydaniu możecie spróbować w naszej restauracji 11 i 12 listopada.
Nasi cukiernicy wypieką również według tradycyjnej receptury najlepsze Rogale Świętomarcińskie!
Po rogale zapraszamy już od godz. 9:00, a na menu z gęsiną - od 12:00!
Rezerwacje: +48 691 022 662