Ella Fitzgerald, Louis Armstrong i kolacja degustacyjna!
Zanurzcie się w dźwiękach "Dream a Little Dream of Me" czy "Cheek to Cheek", delektując się pysznymi daniami!
Zapraszamy już 23 lutego na JAZZOWY PIĄTEK w Oregano and Wine!
Na scenie wystąpią:
Paulina Leśna (wokal)
Sławek Tokłowicz (perkusja)
Katarzyna Stroińska-Sierant (fortepian)
Jan Adamczewski (saksofon).
Jazzowym melodiom towarzyszyć będzie wyśmienita kolacja degustacyjna.
MENU
Przystawka zimna
Carpaccio z pieczonego selera, purée jabłkowe z tymiankiem, marynowane cebulki perłowe, purée z selera, vinaigrette orzechowy
Pieczywo, masło
Danie główne
Duszona wołowina w sosie z czerwonego wina i czekolady, purée ziemniaczane, buraki glazurowane w miodzie pitnym, chrupiące boczniaki, oliwa estragonowa
Danie główne wegetariańskie
Grzybowe ravioli z kaszą pęczak, dziki brokuł w tempurze, chrupiące boczniaki, emulsja estragonowa
Deser
Krem bawarski yuzu, flambirowany ananas, marshmallow kokosowe, mus mango-marakuja, tiul z białej czekolady
KUP BILET NA:
Niższa cena tylko do 19.02!
Bilet 1-osobowy: 239 zł (zamiast 260 zł)
Bilet 4-osobowy: 879 zł (zamiast 980 zł)
W cenie: koncert + kolacja (przystawka, danie główne do wyboru, deser)
ZAPRASZAMY!